SIGURS UNGDOM
Vårt ungdomsutskottn anordnar aktiviteter för föreningens ungdomar. Gemenskap, glädje och tillfällen att lära känna varandra bättre, människor som delar samma intresse och dessutom undgomar i olika åldrar är våra ledord. En viktig återkommande årlig händelse är Lag-SM, mer om detta under separat flik. 

GRÄSROTEN FÖR UNGDOMSIDROTTEN


Vi vill ge fler ungdomar bättre möjligheter att delta och utvecklas inom sin idrott. Med sponsringsinitiativet Gräsroten bidrar Svenska Spel varje år med 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige.

 

Det fina är att du, det vill säga våra kunder, kan vara med och bestämma till vilka föreningar pengarna ska gå. 

 

Såhär fungerar det:

Som kund hos svenska spel kan du bli föreningsfadder vilket betyder att du är med och påverkar vilka föreningar som får ta del av pengarna. Varje gån du spelar på något av Svenska spel spel, från lotto till stryktipset skickas poäng till dina favoritföreningar (som du valt) automatiskt. När ett år har gått sammanställs poängen och du får då veta hur mycket av de 50 miljonerna som gått till just din förening. 

Det enda du behöver göra är att välja vilka föreningar du vill ska få dela på de 50 miljoner. Man behöver inte vara med och spela på vår förenings idrott för att vara med och få poäng. 

 

Vi i Sigur tar tacksamt emot allt och är glada, vi vill bara uppmana er att skicka poäng till föreningar om ni spelar på Svenska Spel.